Verhuur van appartement aan zee met zeezicht op de zeedijk in Westende

Voor verhuur, bieden we dit sfeervol ingericht appartement aan, met zeezicht. Gelegen in het midden van de verkeersvrije zeedijk van Westende.

Dit 5 persoons appartement bevindt zich op de 7e verdieping van Residentie Manhattan Palace, op de Koning Ridderdijk 27-28 te Westende. Vanuit de woonkamer en keuken kunt u genieten van een frontaal zeezicht. U ruikt en hoort de zee.Manhattan

Het Manhattan Palace heeft in 2012 een volledig nieuwe gevel aangemeten gekregen. Het gebouw is daarmee terug één van de mooiste op de dijk in Westende. Als gevolg van deze gevelwerken heeft het appartement nu een gloednieuw terras, uitgerust met een balustrade van glazen panelen en aluminium profielen, waardoor het volledig afgeschermd en dus veilig voor kinderen is. Ook de aanwezige lift is in 2012 volledig vernieuwd.

Op het gelijkvloers kan u genieten van een heerlijk hapje of drankje in Taverne Da Vinci. Westende is een bruisende, levendige kuststad. In de vakantie- en zomerperioden is er vanalles te doen op en rond de dijk. De ligging midden op de dijk zorgt ervoor dat u altijd in de directe omgeving bent van alle leuke evenementen.

Net zoals elke kuststad heeft Westende te kampen met beperkte parkeergelegenheid. Indien u verblijft in ons appartement beschikt u over een ondergrondse garage voor 1 auto.

Omgeving:

Westende-Bad is een moderne badplaats met alle troeven om de vakantieganger te kunnen bekoren: winkels, brasseries, restaurants, terrasjes, tennisvelden, manège, 2 minigolfterreinen, sportvelden, surfschool, golfterrein, plus de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden langs de talrijke duinen die Westende omringen. Tijdens de zomermaanden zijn er veelvouldige activiteiten, avondmarkten, rommelmarkten, optredens en vuurwerk.

Buurgemeente Middelkerke – die gemakkelijk per fiets te bereiken is via de doorlopende zeedijk – is vooral bekend om haar casino, maar is ook een aangename afwisseling met haar talrijke winkels en horecazaken.

Eén van de grootste troeven is zeker ook de centrale ligging ten opzicht van Oostende en Nieuwpoort, twee van de mooiste parels aan de Belgische kust. Bovendien zijn beide badsteden uitstekend te bereiken met de kusttram, waarvoor een halte is voorzien op 200m van het appartement.

1 thought on “Verhuur van appartement aan zee met zeezicht op de zeedijk in Westende

 1. Johanna Jager

  Hello

  YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: zeedijkwestende.be ?

  WE PROVIDE HIGH-QUALITY VISITORS WITH:
  – 100% safe for your site
  – real visitors with unique IPs. No bots, proxies, or datacenters
  – visitors from Search Engine (by keyword)
  – visitors from Social Media Sites (referrals)
  – visitors from any country you want (USA/UK/CA/EU…)
  – very low bounce rate
  – very long visit duration
  – multiple pages visited
  – tractable in google analytics
  – custom URL tracking provided
  – boost ranking in SERP, SEO, profit from CPM

  CLAIM YOUR 24 HOURS FREE TEST HERE=> ventfara@mail.com

  Thanks, Johanna Jager

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.